06 70 320 2500 | info@linzibet.hu | Szeged, Petőfi Sándor sgt. 72.

5 TRENDI TÉLI RUHADARAB, AMI NEM HIÁNYOZHAT A SZEKRÉNYEDBŐL

Egy nőnél minden évszak indok a gardróbfrissítésre. Ha a méretünk nem is változott, egyszerűen szükségünk van az újra, a szebbre, a színesebbre, a másabbra. Ez az üzenet kitörölhetetlenül belénk van kódolva, nincs mese. Ráadásul még a híres-neves divattervezők is folyamatosan – a nap 24 órájában – piszkálják a fantáziánkat. Tavasztól télig kismilliónyi divathét és megszámlálhatatlan divatirányzat tartja lázban a „stíluséhes” lelkünket. London, Párizs, Milánó kifutóiról ráadásul egyetlen egy dolog hiányzik csak. MI! Így, V.I.P. meghívó hiányában egyet tehetünk csak: kötelességünk, hogy elsajátítsuk és alkalmazzuk a ruhatárunkban mindazokat a tippeket, anyagokat, fazonokat, amelyek meghatározzák és uralják az aktuális év divatját.
Egy női ruhatár felépítése nem az egyszerű feladatok közé tartozik. Kellenek időtálló társak, kedvencek, hagyományos vonalvezetésű darabok, fekete-fehér klasszikusok – PLUSZ (!) jó, hogyha van, 1-2 stílusunkhoz remekül passzoló divatos gyöngyszem is. Természetesen csak a játék kedvéért. Na meg, hogy még véletlenül se maradjunk ki semmiből. Emlékszel még, amikor neon őrületben égett az egész világ? Vagy amikor valóságosan megőrültek az emberek a szegecses bőrdzsekikért? De megemlíthetnénk még a kockás inget, a szalmakalapot, a magas szárú tornacipőket, baseball sapkákat – 100%-ig biztosra vesszük, hogy van valamilyen jó sztorid, vásárlási élményed az előbb említett ruhadarabokkal kapcsolatban. Na de most elérkezett az idő, hogy az új élmények újabb komódok fiókjait töltsék meg. Itt a tél, a hideg – azaz tökéletesek a környezeti körülmények arra, hogy behúzódjunk kedvenc ruhaboltunkba és beszerezzünk néhány egészen különleges, trendi téli ruhadarabot. Mit szólsz? Egészen jó programötlet, nem igaz?

Na de mi is a trend 2019 leghidegebb évszakában? A szőrmés? A kötött? A pufi? A hosszú? A rövid? Egy szó, mint száz: Olvass tovább és kiderül!

1 – A rövid kabátokat a fogason hagyhatod – most a hosszú a trendi!

Néhány éve volt egy megmagyarázhatatlan divathullám, ami arra ösztönözte a hölgyeket, hogy derékig (SE) érő kabátokat öltsenek magukra -20 fokban. Azon túl, hogy az ember lánya megfagy ilyen körülmények közepette – nagyjából tényleg semmi értelme nincs. Ezzel ellentétben: idén a centiké a főszerep! A legjobb, ha minimum térdig ér a téli kabátunk, de akkor sem lövünk bakot, ha meleg felsőruházatunk egyenesen a vádlinkig óv minket a hidegtől.

2 – Láss meg új színeket!

Szürke, fekete, fehér, barna – ezek azok a komfortszínek, amelyek a legtöbb gardróbban megtalálhatóak. Kiszínesedni nem igazán merünk, főleg télen – a komorabb időszakban nem. Ez valamilyen szinten érthető, viszont ezzel a „visszahúzódó” magatartással egy csomó fantasztikus színtől megfosztjuk magunkat. Idén télen a vagány sötétkék, a melegséget adó barna és a játékosságot magában hordozó élénknarancssárga színek hódítanak. Külön-külön is mutatós árnyalatok, de együtt – trióban – valami fantasztikus színkombinációt eredményeznek! Ha szomorkásabb napod van, a vibráló narancsszín energiát tölt beléd, mosolygósabban fogod látni a világot! Próbáld csak ki!

3 – A magabiztosság kulcsa: rakott szoknya!

Még a nagymamád szekrényében találkoztál vele, igaz? 1000 éves volt, de a szoknya finom ráncainak játékossága a mai napig élénken él a képzeletedben, ugye? Nem lepődünk meg. Ezt nevezik úgy, hogy szerelem első látásra! Fazon és hossz függvényében ráadásul bármilyen testalkatú hölgy bátran viselheti. Például egy lágy esésű, A-vonalú, visszafogott redőzésű szoknya egy vékony övrésszel, a körte alkatú lányok legjobb barátja lehet ebben az időszakban.

4- Már nem csak matematika órán divat a trapéz!

Újra reneszánszát éli a trapéz fazonú farmernadrág! Lapul bennük egy nagy adag nőiesség, sikkesség, vagányság, plusz piros pontként pedig megemlítenénk, hogy ALAKFORMÁLÓ hatása is van. A combokat vékonyítja, a lábakat nyújtja – úgyhogy súlyfelesleggel küzdő divatszerelmesek is bátran levadászhatják a legkényelmesebb, legmutatósabb darabokat!

5- Ami kockás, az nem biztos, hogy csak az!

Hallottál már a patchwork technikáról? Különböző textúrájú és mintájú anyagok keveredéséből születik. Virágos-kockás-csíkos póló, pöttyös-geometrikus pulóver – minél több a minta, annál extrább és trendibb a megjelenés. Itt már rég nem arról szól a dolog, hogy divatosak csak akkor lehetünk, ha minimalizmusra törekszünk. Feltűnőség, vagányság, kísérletezés – titkon erre mindenkinek szüksége van. Lehet, hogy Te is egy patchwork stílusú oversized kabátban találod meg életed „párját” – sose tudni!

Mi a LinziBet Trendnél pontosan tudjuk, hogy hogyan lehetsz stílusos az idei télen! Kollekciónk kényelmes, elegáns és időtálló ruhadarabok mellett trendi ruhaszerelmeket is tartogat a vásárolni érkező hölgyek számára! Legyél TE a legtrendibb az idei télen – gyere be hozzánk és vásárolj olcsón divatos ruhakölteményeket!