06 70 320 2500 | info@linzibet.hu | Szeged, Petőfi Sándor sgt. 72.

Alapdarabok, melyek egy gardróbból sem hiányozhatnak!

A tudatos vásárlás híve vagy? Szereted azokat a praktikus, örök darabokat, amelyeket bármikor előkaphatsz és még évek múltán is megállják a helyüket a mindennapokban? Bármivel tudod őket kombinálni, kellemes anyagúak és egyszerűségükben rejlik a nagyszerűségük. Bizonyára már te is felmérted, hogy nem a hangsúlyos, mintás, feltűnő darabokról lesz szó, hanem ezek szöges ellentettjéről. Minimalista, időtálló, letisztult ruhacsodákról esik ma említés, amelyeknek egyik gardróbból sem szabadna hiányozniuk.

Ezzel az írással hivatalosan is felhatalmazást kapsz arra, hogy új tagokkal bővítsd az otthoni ruhatárad. Ha ugyanis a listánk bármelyik szereplője fekete folt a gardróbodat illetően, akkor adva van a lehetőség arra, hogy ez a hiba orvosolva legyen. Ha a ruhabeszerző körutazásod pedig bárki számon kérné rajtad, akkor magabiztos válaszként nyugodtan vágd rá: átcsoportosítasz. Mármint a felesleges, néhányszor használatos ruháid helyére keresel örök társakat. Így kerek a történet és ebbe tutira nem mernek majd belekötni – kivéve a pénztárcád.

A „kis fekete”

A fekete koktélruha egy női szekrényből sem hiányozhatna. A Coco Chanel nevéhez köthető alapdarab korántsem annyira unalmas, mint amennyire gondolják az emberek. A szín vitathatatlanul egy jolly joker. A legtöbb haj- és bőrszínhez remekül passzol, ráadásképpen optikailag keskenyíti és korrigálja a testi hibákat. A „kis fekete” számtalan féle fazonban, anyagban elérhető, így bárki könnyen megtalálhatja azt a formát, ami az ő alakján a legtökéletesebben mutat.

Fehér póló, top

Újabb „basic” ruhadarab következik. A fehér pólónak egyszerűen szenzációs az a tulajdonsága, hogy a legtöbb helyzetben és környezetben kaméleonként funkcionál. Fekete szoknyával kombinálva elegáns, farmer nadrággal felvéve sportos, fehér ing alá felvéve praktikus. Ha neked is a tökéletes kapszulagardrób kialakítása a célod, akkor a fehér felsőruházatot semmi pénzért nem felejted ki a listából! A legjobb, ha jó minőségű, jól szellőző pólót vagy toppot vásárolsz, hiszen a kényelem biztosításán túl örök társaid lehetnek jóban-rosszban.

Farmernadrág

Boyfriend, boot cut, skinny, szűk, vagy egyenes szárú? A lényeg, hogy legyen egy olyan bombabiztos farmered, amelynek viselése magabiztossággal tölt el. Az alakodhoz megfelelően megválasztott alsóruházattal ráadásul néhány kilót is levarázsolhatsz a combtájékodról. Azt hisszük, hogy ennek a következmények – kivétel nélkül – minden nő örülne.

Fekete bőrkabát

Ősszel, tavasszal, de még 1-2 hűvösebb nyári estén is jó szolgálatot tehet egy bőrből készült vagány dzseki. Viseld tornacipővel és farmerral, vagy vagány koktélruha fölé kiegészítőnek – ha bőrkabátban megjelensz, nincs az a helyzet, amikor ne figyelnének fel rád a páratlan stílusérzéked miatt!

Tornacipő

Alacsony vagy magas szárú tornacipő - az otthoni házi papucsod mellé - mindenképpen elkél a cipős szekrényedbe! A sztárok is gyakran dobják fel az öltözéküket ilyen lábbelikkel, nem egyszer láttunk már vörös szőnyeges bevonulást vagány tornacipőben. Kényelmes, mutatós, jól kombinálható, ÉS (!!) nem töri a lábat! Azt hisszük, hogy az utóbbi szempontért vesznek meg érte az emberek – de nem is csoda, hiszen csak imádni lehet!

Ha szívesen olvasnád még a folytatást, akkor ne felejts el résen maradni, ugyanis blogunk hamarosan újabb tartalommal frissül! Addig is, ha a kapszulagardrób kialakítását már ma elkezdenéd, akkor személyesen is megtalálsz bennünket Szegeden a Petőfi Sándor sgt. 72 szám alatt!