06 70 320 2500 | info@linzibet.hu | Szeged, Petőfi Sándor sgt. 72.

A nagy divatmustra

Nem kell ahhoz jósnőhöz mennünk vagy jósgömböt bűvölnünk, hogy lássuk és megosszuk veletek a 2020-as év trendjeit. Az ősz mindig rendkívül fontos évszak divat fronton, hiszen a szeptembertől novemberig tartó időszakban már egyre több helyen megszületnek az első darabok a jövő évi tavaszi-nyári kollekciókból. Retro, oversized, pöttyös, flitteres, bársony, visszafogott? Ha egyet kívánhatnál, akkor te milyen divatirányzatnak örülnél leginkább? Most már tűkön ülsz, hogy milyen anyagokért, színekért, fazonokért fognak rajongani néhány hónap múlva a divat iránt elkötelezettek, igaz? Nem lesz unalmas év – az már egyszer biztos!
A mai világban már akarva-akaratlanul is divatkövetőkké válunk. A metrón, a trolin, Instagramot görgetve, Facebookot olvasva, Youtube videókat nézve, Influencereket követve, újságot lapozva – mindenhonnan ömlenek ránk az információk. Nadrágok, szoknyák, kabátok, kiegészítők hada pörög el nap, mint nap az orrunk előtt és a szemünk minden egyes alkalommal képes arra, hogy valamilyen színbe, fazonba vagy mintába beleszeressen. Ruhából nincs az a mennyiség, ami elég lenne – pláne egy női gardróbban.
A 20. farmer mellé is elfér még egy 21., és a 100. fehér pólót is lehet még plusz darabokkal überelni. Okot mindig lehet találni a vásárlásra – pláne azokban az időszakokban, amikor akció van, vagy amikor új kollekciós darabok vetik meg a lábukat a boltok polcain. Valószínűleg te is egy bizonyos stílus mentén alakítod ki a ruhatárad. Elegáns? Vagány? Romantikus? Vintage? Oldschool? Jó hír, hogy bármely stílust is képviseled, mindig akadnak az aktuális trendirányzatban olyan darabok, amelyeknél egyszerűen késztetést érzel arra, hogy beköltöztesd őket a szekrényed egyik kiemelt helyen levő fiókjába.

Tűnj ki a tömegből magabiztosan csillogó köves ruhadarabokkal, kiegészítőkkel!

Te is az a típusú nő vagy, akit bármikor fel lehet vidítani egy kis extra csillogással? Az apró kövekkel díszített darabok egész évben extra divatosak lesznek. Farmerkabátokon, nadrágokon, táskákon, ingeken, szoknyákon százával fognak megjelenni az ezüstösen csillogó pöttyök. Viselésükkor garantáltan a társaság vagy a tömeg szemet gyönyörködtető dísze lehetsz. Elegáns, sportos és vagány közegben is bátran használhatóak, ugyanis a megfelelő kiegészítőkkel és ruhadarabokkal kombinálva rendkívül rugalmas és sokszínű öltözet alakítható ki.

Az overáloknak nem kell még búcsút intened!

Már a 2019-es évben is népszerűek voltak, de jövőre még inkább fokozódik körülöttük az őrület! Nadrágos, illetve szoknyás változatok egyaránt szerepelnek majd a kínálatban – DE(!!) az idei évhez képest sokkal, de sokkal extrább kivitelben. Anyagok terén itt lesz majd nekünk az ultra feltűnőséget biztosító szatén is, amivel nem csak hogy overáloknál, de egyéb ruhadaraboknál is sűrűn fogunk találkozni!

A „Cargo” stílus reneszánsza!

Úgy látszik, hogy az örök klasszikus farmereknek vetélytársa akad a 2020-as esztendőre. A katonai öltözékek mintájára megalkotott nagy oldalzsebekkel, patentos megoldásokkal megkomponált nadrág rendkívüli népszerűségnek fog örvendeni a jövő évben. A darab a sportos vagy a sportosan elegáns ruhatárba passzol leginkább, és nagy örömünkre rengeteg fazonban (akár szoknyaként is) és színben is meg lehet majd vásárolni.

Bőszárú kockás nadrágok!

Ez a darab sem egy új felfedezés eredménye. Lezser, illetve elegáns kivitelben egyaránt rendelkezésünkre áll majd a következő évben. Jó tanácsként megemlítjük, hogy a mintával nem árt vigyázni, ugyanis képes a kerekebb idomokat optikailag még nagyobbnak mutatni.

Fűző és csipke!

Ha a dögös, feltűnő vonalat képviseled az öltözködésedben, akkor nem árt, ha ennél a pontnál még élénkebben figyelsz ránk! Az alakot formáló fűzős felsőrészek csipkével kiegészülve mágnesként képesek a tekintetet magukra vonzani. Ha tehát nem riadsz meg attól, hogy az utca és a munkahelyed összes szempárja a te szettedet irigyelje, akkor a fűző-csipke kombinációjú ruhakölteményeket már akár azonnal be is szerezheted!
Nem ismersz olyan lelőhelyet, ahonnan az aktuális trendeknek megfelelő ruhákkal tudsz hazatérni? Mi súgunk egyet:

Linzibet Trend – Szeged, Petőfi Sándor sgt. 72.! Szeretettel várunk!